Kunne du tænke dig at arbejde som telefonværtinde? Du modtager opkald fra skønne mennesker, når du arbejder som telefonværtinde. Læs mere her!

Synes du det er sjovt at tale i telefon og vil du gerne gøre det i flere timer og også som en ekstra bonus få betalt for det? Som telefonværtinde er det lige præcis, hvad du får lov til! Du kommer til at snakke med mange søde, fantastiske og vidunderligt skønne mennesker, som du vil have det rigtig hyggeligt sjovt sammen med.

Som telefonværtinde modtager du opkald i alle de former. Der er mennesker, der søger selskab, spændende og dybe samtaler, nogen at have en hyggelig og underholdende stund med, nogen at snakke med og virkelig tale om alt mellem himmel og jord. Her skal vi ikke være generte, men vi tager fat på alle samtaleemner, der kommer op under samtalen.

Samtaler kan for eksempel handle om det sædvanlige hverdagsrod eller om lidt mere personlige sjove ting. Hvad de tænker om, hvad de ønsker, hvad deres interesser, hobbyer og lidenskaber er. Hvad de vil gøre for spændende lige nu med dig over telefonen. Fortæl os gerne om dine egne hobbyer, oplevelser, ønsker og inderste drømme; det vil helt sikkert blive meget værdsat, at du deler den stund med dem!

Lyt godt efter, hvad personen ønsker og leder efter, når han eller hun ringer til dig. Besvar og lyt til deres spørgsmål og prøv at gøre alt, hvad du kan, for at opfylde deres ønsker. Udveksle dine ideer, tal om dine fantasier og udforsk dine drømme. Hvad kan i gøre sammen for at gøre dette til et rigtig fedt telefoneventyr for jer begge?

Du kan nemt og bekvemt arbejde som telefonværtinde fra dit eget hjem. Modtag opkald, når du ligger i sengen, på sofaen, sidder i køkkenet eller bare ligger og slapper af. Du behøver ikke tænke på en tidsplan, eller om du har booket nok kort. Du kan logge ind, når du har lyst, og når du er ivrig efter at få selskab over telefonen. Oplad telefonen og sæt et smil på, log ind og sådan: du er klar til samtale.

Vær afslappet, når du logger ind og i rigtig godt humør. Gør noget, du synes er sjovt, før du går på nettet; danse, drikke kaffe, gå i bad, hvile eller gå en tur. Er humøret i top, får I sjove og rigtig hyggelige samtaler, som I begge sent vil glemme! Glem ikke at tale med et smil på læben; det høres med det samme og gør snakken så meget hyggeligere!

Kan du lide at skrive spændende indlæg og publicere dem på en blog? Er du en person med et gladt humør, har et glimt i øjet, som er snakkesalig og har en charmerende personlighed? Har du en livlig fantasi og synes det er spændende at give en anden person glæde over telefonen? Så vil du passe fantastisk ind i vores skønne bande! Vi elsker alle at have nogen i den anden ende af telefonen som telefonværtinde!